Stamboom Baas-Vanheeswijck » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 1.853:

Catharina Delno is overleden op 26 november 1822 te Delfshaven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Delfshaven » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Corenlia Lena (Cornelia Helena) Wenmakers is geboren op 8 december 1822 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Joannes Lambertus Wenmakers is geboren op 8 december 1822 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Corenlia Lena (Cornelia Helena) Wenmakers is overleden op 18 december 1822 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Joannes Lambertus Wenmakers is overleden op 25 december 1822 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Maria Johanna Hendrika van Toer is geboren op 21 januari 1823 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Arendje van der Voorst is geboren op 6 augustus 1823 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Catharina Lappee (Lappé) is overleden op 28 november 1823 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Jacoba van Zijl is overleden op 3 maart 1824 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Barbara van der Voorst is geboren op 28 november 1824 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.