Stamboom Anné en aanverwante families

Foto van Yannick Anné
De publicatie Stamboom Anné en aanverwante families is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 4.202 personen. Vanwege privacy zijn 1.033 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 14 februari 2018.


Welkom op mijn stamboom. Op deze pagina's vindt u mijn persoonlijke kwartierstaat, alsook gegevens van verwante families. Als u opmerkingen of vragen heeft, mag u mij steeds contacteren.

Het verzamelen van deze genealogische gegevens is een tijdrovend werk. Iedereen die het wil, mag de gegevens voor zijn eigen onderzoek hergebruiken, maar ik zou willen vragen om steeds als bron naar deze webpagina's te verwijzen.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!