Stamboom De Groot

Foto van Alexander de Groot
De publicatie Stamboom De Groot is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 9.910 personen. Vanwege privacy zijn 36 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zondag 1 november 2020.


Sinds 1998 houd ik me bezig met het uitzoeken van de familie-stamboom. Ik houd mij voornamelijk bezig met de familie De Groot, die zeker 200 jaar in Haren, Groningen heeft gewoond en daarvoor mogelijk in Emmen. Verder onderzoek ik andere families, zoals: Stuut (Wildervank/ Veendam), Leegstra (Kollumerland), Meindertsma (Dantumadeel/ Oostdongeradeel), Van Gijssel (Gijsselte), en alle takken die hieraan verwant zijn.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!