Stamboom De Groot

Foto van Alexander de Groot

De publicatie Stamboom De Groot is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 9.942 personen. Vanwege privacy zijn 4 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Sinds 1998 houd ik me bezig met het uitzoeken van de familie-stamboom. Ik houd mij voornamelijk bezig met de familie De Groot, die zeker 200 jaar in Haren, Groningen heeft gewoond en daarvoor mogelijk in Emmen. Verder onderzoek ik andere families, zoals: Stuut (Wildervank/ Veendam), Leegstra (Kollumerland), Meindertsma (Dantumadeel/ Oostdongeradeel), Van Gijssel (Gijsselte), en alle takken die hieraan verwant zijn.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!