genealogieonline

Stamboom Ackermans

Foto van Wim Ackermans

De publicatie Stamboom Ackermans is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 5.916 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 882 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Dit is de stamboom van de familie Ackermans met gegevens over onder andere de families Ackermans, Bakker, Daudt, Grootveld, Indeweij, Van Dijk, Kropf, Lambregts, Manie, Mars, Meelker, Misdom, Ottevanger, Portegies Zwart, Povey, Proost, Roumimper, Ter Hart en Van der Zande.

De gegevens verzameling waarvoor de software van Aldfaer is gebruikt zal voornamelijk bestaan uit de bovenvermelde familie namen. Deze stamboom is samengesteld door Wim Ackermans.

Gebruikte bronnen: Brabants Historisch Informatie Centrum, Digitaal Archief Gemeente
's-Hertogenbosch, Genealogie Online, Geneanet, Genlias, Digitale Stamboom Kennemerland, Militieregisters, Het Nationaal Archief te 's-Gravenhage, Regionaal Archief West-Brabant, Stads Archief Amsterdam, Streek Archief Voorne-Putten en Rozenburg, TOP, Tresoar, Fries Historisch en Letterkundig Centrum, Wikipedia, WieWasWie, Zeeuws Archief.

Ook heb ik veel inspiratie gehad van de gehele opzet van de Stambomen van: Marie-Jose Daudt-Janssen, Joost van Broekhoven, Stefan Lambregts en van Jan Verkade. Het is een feestje om deze stambomen te bezoeken, waarvoor speciale dank.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!