Stamboom Ackermans

Foto van Wim Ackermans
De publicatie Stamboom Ackermans is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 5.914 personen. Vanwege privacy zijn 884 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op dinsdag 2 november 2021.


Dit is de stamboom van de familie Ackermans met gegevens over onder andere de families Ackermans, Bakker, Daudt, Grootveld, Indeweij, Van Dijk, Kropf, Lambregts, Manie, Mars, Meelker, Misdom, Ottevanger, Portegies Zwart, Povey, Proost, Roumimper, Ter Hart en Van der Zande.

De gegevens verzameling waarvoor de software van Aldfaer is gebruikt zal voornamelijk bestaan uit de bovenvermelde familie namen. Deze stamboom is samengesteld door Wim Ackermans.

Gebruikte bronnen: Brabants Historisch Informatie Centrum, Digitaal Archief Gemeente
's-Hertogenbosch, Genealogie Online, Geneanet, Genlias, Digitale Stamboom Kennemerland, Militieregisters, Het Nationaal Archief te 's-Gravenhage, Regionaal Archief West-Brabant, Stads Archief Amsterdam, Streek Archief Voorne-Putten en Rozenburg, TOP, Tresoar, Fries Historisch en Letterkundig Centrum, Wikipedia, WieWasWie, Zeeuws Archief.

Ook heb ik veel inspiratie gehad van de gehele opzet van de Stambomen van: Marie-Jose Daudt-Janssen, Joost van Broekhoven, Stefan Lambregts en van Jan Verkade. Het is een feestje om deze stambomen te bezoeken, waarvoor speciale dank.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!