Aarsman

De publicatie Aarsman is opgesteld door E.M.K.Tol (contact is niet mogelijk). en bestaat uit 507 personen. Vanwege privacy zijn 53 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 1 april 2009.


Een familie van binnenschippers uit Utrecht, Mijdrecht en Uithoorn. De meeste gegevens zijn via het Utrechts archief en via Genlias verkregen. Enkele aanvullingen komen via internet en met name van Geneanet. Waarvoor de samenstellers bedankt worden voor hun openbare gegevens.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verledenProbeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!