genealogieonline

Stamboom Aalbers/Ruitenbach » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg

Suggesties 1 - 10 van 22:

Wilhelmina Antonia Slijkhuijsen is geboren op 10 oktober 1825 te Amersfoort. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Amersfoort » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jan Boers is geboren op 6 januari 1865 te Renswoude. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Renswoude » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Herman Stolzenberg is geboren op 27 april 1870 te Amersfoort. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Amersfoort » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Susanna Stolzenberg is geboren op 21 oktober 1871 te Amersfoort. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Amersfoort » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Gerardus van Amerongen is overleden op 2 januari 1892 te Amersfoort. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Amersfoort » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Franciscus de Roos en Wilhelmina Schimmel zijn getrouwd op 22 december 1892 in Woudenberg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Woudenberg » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Maria Regina Bionda is overleden op 26 december 1892 te Baarn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Baarn » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Martinus Antonius van den Berg en Elizabeth van Amerongen zijn getrouwd op 6 maart 1895 in Amersfoort. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Amersfoort » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Arie Tempelman en Hendrika Johanna Korthals zijn getrouwd op 20 mei 1898 in Baarn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Baarn » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Franciscus Hendricus Joseph de Jong en Elizabeth van Amerongen zijn getrouwd op 7 februari 1900 in Amersfoort. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Amersfoort » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.