Stamboom Aalbers/Ruitenbach

Foto van Remco D. Aalbers
De publicatie Stamboom Aalbers/Ruitenbach is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 20.237 personen. Vanwege privacy zijn 400 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zondag 26 november 2017.


Dank aan Grace Ruitenbach voor heel veel info tav familie Ruitenbach.

Dank aan Guur-An Bakker-de Boer voor vele familie fotos.

Dank aan Aukjen Kuipers voor de vele fotos van de familie Stallmann waarvan vele gemaakt door haar vader Wiebren Hendrik Kuipers, zoon van Aukjen Stallmann.

Dank aan Anneke Ruterink voor opzoeken van gegevens van familie Aalbers in Arnhemsarchief.

De serie Aalsmeerse stambomen I-VI zijn de geweldige bron ten grondslag aan de kwartierstaat van mijn Grootmoeder Aartje Eveleens.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!