Stambomen Westerhof en Lammers

Foto van Wim Westerhof
De publicatie Stambomen Westerhof en Lammers is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 2.201 personen. Vanwege privacy zijn 12 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 27 oktober 2023.


In deze stambomen zijn SOSA nummers vermeld bij mijn directe voorouders. De aanpak luidt: ik ben sosa 1, mijn ouders zijn 2 en 3, mijn grootouders 4 t/m 7 enz. Op die manier is bij iedere persoon in de stamboom direct afleidbaar of en waar deze zich in mijn kwartierstaat bevindt. Het eerste is overigens ook te zien aan het feit dat bij die voorouders de achternaam in HOOFDLETTERS is vermeld.

Met respect voor de regels voor het openbaar maken van persoonsgegevens (geboorten na 100 jaar, huwelijken na 75 jaar en overlijdens na 50 jaar) bevatten de hier gepubliceerde stambomen slechts gegevens van personen die meer dan 100 jaar geleden zijn geboren. 

Voor vragen over en aanvullingen op de stambomen mailt u naar wcwesterhof@ziggo.nl

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!