1001 Stambomen en vele Hollandgänger van Johan Scholte » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 41 - 50 van 2.214:

Jannes Voogd is geboren op 12 juni 1822 te Lonneker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Lonneker » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Barend Scholten is geboren op 4 juli 1822 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Frederik Egbert Scholten is geboren op 21 juli 1822 te Lonneker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Lonneker » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Frederik Jan Scholten en Janna, Joanna Hollink zijn getrouwd op 10 augustus 1822 in Lonneker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Lonneker » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Wilhelmina Harmina van Heek is geboren op 17 augustus 1822 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Gerrit Wesseler en Aalken Kupers zijn getrouwd op 7 december 1822 in Lonneker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Lonneker » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Jenneken Wagelaar, Agterwageler is overleden op 1 februari 1823 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jan Hermen Bellers en Aaltjen Wolterink zijn getrouwd op 15 februari 1823 in Lonneker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Lonneker » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Hendrikus Wolterink en Maria Kolthof zijn getrouwd op 5 april 1823 in Lonneker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Lonneker » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Bartha Willemina Scholten is geboren op 17 april 1823 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.