1001 Stambomen en vele Hollandgänger van Johan Scholte » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 2.211:

Willem Verbeek is overleden op 3 mei 1818 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Gerrit Jan van Heek is geboren op 23 juli 1818 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Hendrik Gunnink en Fenneken Rosink zijn getrouwd op 8 augustus 1818 in Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Jannes Scholten is geboren op 17 september 1818 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Hendrik Reef en Hermina Elferink zijn getrouwd op 19 maart 1819 in Lonneker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Lonneker » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Dirk Mosman en Maria Anna Catharina Nünning zijn getrouwd op 28 mei 1819 in Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Janna Walhof is overleden op 1 november 1819 te Lonneker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Lonneker » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Geertjen Scholten is overleden op 23 februari 1820 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Egbert Scholten is overleden op 17 mei 1820 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Maria Geertruid van Heek is geboren op 20 augustus 1820 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.