1001 Stambomen en vele Hollandgänger van Johan Scholte » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 41 - 50 van 75:

Hendrik Scholten is overleden op 13 januari 1924 te Egmond-Binnen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Egmond-Binnen » Overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Nicolaas Adrianus Zuurbier en Catharina Maria Apeldoorn zijn getrouwd op 2 mei 1924 in Egmond-Binnen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Egmond-Binnen » Huwelijksregister Egmond Binnen.

Bekijk suggestie

Wouter Akerboom en Hendrika Gerritdina Schutte zijn getrouwd op 25 september 1924 in Bergen NH. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Bergen NH » Huwelijksregister.

Bekijk suggestie

Maria, Metje Nuijens is overleden op 25 april 1925 te Egmond-Binnen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Egmond-Binnen » Overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Arnoldus Gielis en Neeltje Kooij zijn getrouwd op 19 september 1926 in Wieringen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Wieringen » Huwelijksregister.

Bekijk suggestie

Pieter, Petrus Scholten is overleden op 30 juni 1927 te Alkmaar. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Alkmaar » Overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Cornelis Duijnker en Dieuwertje de Vries zijn getrouwd op 2 oktober 1927 in Wieringen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Wieringen » Huwelijksregister.

Bekijk suggestie

Petrus Anthonius de Wit en Gerarda Wilhelmina Apeldoorn zijn getrouwd op 2 mei 1928 in Heiloo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Heiloo » Huwelijksregister.

Bekijk suggestie

Jakob Peetoom en Agatha Johanna Scholten zijn getrouwd op 5 juni 1929 in Egmond-Binnen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Egmond-Binnen » Huwelijksregister Egmond Binnen.

Bekijk suggestie

Adriaan Wilhelm Johan Scholten en Grietje Rozing zijn getrouwd op 2 september 1930 in Heiloo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Heiloo » Huwelijksregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.