Stambomen Meijer, Frank, Van Coevorden en Vieyra

Foto van Michel Meijer
De publicatie Stambomen Meijer, Frank, Van Coevorden en Vieyra is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 11.626 personen. Vanwege privacy zijn 1.761 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 12 augustus 2022.


Deze stambomen bevatten ongeveer 11.000 namen. Het is een werk in progress en blijven we doorzoeken. Heeft U informatie, ziet U fouten of wilt U iets aanmerken neem a.u.b. contant op. Bedankt Michel Meijer Toronto, Canada

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!