Stambomen Kleinstarink, Hendriks, Hageman, Kant, Walraven, van Hengel, Huijs » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 61 - 68 van 68:

Evert van Oorspronk is geboren op 12 januari 1886 te Loenen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Loenen » Burgerlijke Stand Geboorten Loenen.

Bekijk suggestie

Johannis van Delden is overleden op 7 mei 1888 te Loenen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Loenen » Burgerlijke Stand Overlijden Loenen.

Bekijk suggestie

Johanna Hermina van Oorspronk is geboren op 14 oktober 1888 te Loenen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Loenen » Burgerlijke Stand Geboorten Loenen.

Bekijk suggestie

Hendrik van Oorspronk is overleden op 12 juli 1910 te Loenen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Loenen » Burgerlijke Stand Overlijden Loenen.

Bekijk suggestie

Johannes van Oorspronk is overleden op 29 september 1912 te Loenen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Loenen » Burgerlijke Stand Overlijden Loenen.

Bekijk suggestie

Hendrik Berends is overleden op 2 mei 1916 te Loenen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Loenen » Burgerlijke Stand Overlijden Loenen.

Bekijk suggestie

Céline Spanjaard is overleden op 4 september 1926 te De Bilt. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » De Bilt » Burgerlijke Stand Overlijden De Bilt.

Bekijk suggestie

Annette Lucia Schrok is overleden op 28 mei 1950 te De Bilt. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » De Bilt » Burgerlijke Stand Overlijden De Bilt.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.