Stambomen Kleinstarink, Hendriks, Hageman, Kant, Walraven, van Hengel, Huijs

Foto van Gerbrand Hendriks
De publicatie Stambomen Kleinstarink, Hendriks, Hageman, Kant, Walraven, van Hengel, Huijs is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 14.728 personen. Vanwege privacy zijn 1.426 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 30 april 2021.


Bij deze wil ik eenieder hartelijk danken voor de geboden informatie! Het is uiteraard mogelijk dat de gegevens onjuistheden bevatten; uiteraard word ik gaarne hiervan op de hoogte gehouden!

Veel Geneaplezier!

Gerbrand Hendriks

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicatie van Gerbrand Hendriks
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!