De temperatuur op 17 januari 1931 lag tussen 2,7 °C en 8,6 °C en was gemiddeld 4,6 °C. Er was 5,6 mm neerslag gedurende 3,6 uur. Er was -0.1 uur zonneschijn (0%). De gemiddelde windsnelheid was 6 Bft (krachtige wind) en kwam overheersend uit het west-noord-westen. Bron: KNMI
Van 10 augustus 1929 tot 26 mei 1933 was er in Nederland het kabinet Ruys de Beerenbrouck III met als eerste minister Jonkheer mr. Ch.J.M. Ruys de Beerenbrouck (RKSP).
5 maart » Sir Oswald Mosley richt in Londen een fascistische partij op; de latere British Union of Fascists.
14 maart » Norberto Conde, Argentijns voetballer († 2014)
21 augustus » Oprichting van de Portugese voetbalclub FC Famalicão.
17 september » Robertus Bellarminus wordt uitgeroepen tot kerkleraar.
5 december » Christus Verlosserkathedraal in Moskou wordt verwoest door een order van Jozef Stalin.
9 december » Spanje wordt een republiek.
Trouwdag 16 juli 1949
De temperatuur op 16 juli 1949 lag tussen 14,1 °C en 23,7 °C en was gemiddeld 17,9 °C. Er was 9,7 mm neerslag gedurende 2,0 uur. Er was 5,8 uur zonneschijn (36%). De gemiddelde windsnelheid was 2 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het oost-zuid-oosten. Bron: KNMI
Van 7 augustus 1948 tot 15 maart 1951 was er in Nederland het kabinet Drees - Van Schaik met als eerste ministers Dr. W. Drees (PvdA) en Mr. J.R.H. van Schaik (KVP).
11 mei » Het Braziliaans voetbalelftal wint voor de derde keer de Copa América door in de finale met 7-0 te winnen van Paraguay.
29 augustus » Het Koningin Wilhelminafonds voor Kankerbestrijding wordt opgericht.
8 september » Geallieerde legers verlaten Berlijn definitief.
1 oktober » Koningin Juliana onthult een monument ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de Razzia van Putten.
15 december » West-Duitsland wordt deelnemer van het Marshallplan.
Dag van overlijden 18 juni 1997
De temperatuur op 18 juni 1997 lag tussen 5,6 °C en 19,9 °C en was gemiddeld 13,6 °C. Er was 12,5 uur zonneschijn (75%). Het was half bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 2 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het west-noord-westen. Bron: KNMI
Van maandag 22 augustus 1994 tot maandag 3 augustus 1998 was er in Nederland het kabinet a href="https://nl.wikipedia.org/wiki/Kabinet-Kok_I" class="extern">Kok I met als eerste minister W. Kok (PvdA).
13 januari » Bij de ontploffing van een bombrief raken twee veiligheidsfunctionarissen van het Arabische dagblad Al-Hayat in Londen gewond.
20 januari » De verkiezingsoverwinning van het oppositieblok Zajedno in Servië wordt opgeschort, nadat zowel de Socialistische Partij van president Slobodan Milošević als de ultra-nationalistische Radicale Partij protest heeft aangetekend tegen het besluit van de kiescommissie.
28 maart » De rechter-commissaris in Haarlem stelt twee verdachten in bewaring vanwege hun betrokkenheid bij de supportersrellen in Beverwijk.
11 mei » De hockeysters van HGC prolongeren de landstitel in de Nederlandse hoofdklasse door Amsterdam op strafballen (3-1) te verslaan in het derde duel uit de finale van de play-offs.
14 mei » FC Barcelona wint de Europa Cup II. In de finale in De Kuip in Rotterdam zegeviert de Spaanse voetbalclub met 1-0 ten koste van het Franse Paris Saint-Germain.
7 september » Eerste vlucht van een Lockheed Martin F-22 Raptor, een tactische luchtoverwichtsjager, gebouwd voor de USAF.
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Catherine Spry, "Gall/Genseal Family Tree", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/spry-family-tree/I2218.php : benaderd 9 mei 2025), "Leonard Clayomie Worthen (1931-1997)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.