Sigarenfabrikanten en anderen in Eindhoven en de Kempen

Foto van Hans van Melis
De publicatie Sigarenfabrikanten en anderen in Eindhoven en de Kempen is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 15.597 personen. Vanwege privacy zijn 1.847 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 8 januari 2024.


Ik ben begonnen met sigarenfabrikanten in Eindhoven. In de kleine stad Eindhoven blijken veel  (fabrikanten)families aan elkaar verwant te zijn. Uiteindelijk heb ik Mignot afgesplitst en mijn eigen familie toegevoegd.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!