Regio Goeree Overflakkee » Teunis BREESNEE Dzn (1845-????)

Persoonlijke gegevens Teunis BREESNEE Dzn 


Gezin van Teunis BREESNEE Dzn

Heeft u aanvullingen, correcties of vragen met betrekking tot Teunis BREESNEE Dzn?
De auteur van deze publicatie hoort het graag van u!


Tijdbalk Teunis BREESNEE Dzn

  Deze functionaliteit is alleen beschikbaar voor browsers met Javascript ondersteuning.
Klik op de namen voor meer informatie. Gebruikte symbolen: grootouders grootouders   ouders ouders   broers-zussen broers/zussen   kinderen kinderen

Voorouders (en nakomelingen) van Teunis BREESNEE

Dirk BREESNEE
1794-????
Teuntje MOERLAND
± 1815-????

Teunis BREESNEE
1845-????


Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.

  • Of u kleine letters of hoofdletters intypt maak niet uit.
  • Wanneer u niet zeker bent over de voornaam of exacte schrijfwijze dan kunt u een sterretje (*) gebruiken. Voorbeeld: "*ornelis de b*r" vindt zowel "cornelis de boer" als "kornelis de buur".
  • Het is niet mogelijk om tekens anders dan het alfabet in te voeren (dus ook geen diacritische tekens als ö en é).Visualiseer een andere verwantschap

De getoonde gegevens hebben geen bronnen.Dezelfde geboorte/sterftedag

Bron: WikipediaWilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen:
Rene Luijkenaar, "Regio Goeree Overflakkee", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/regio-goeree-overflakkee/I9931.php : benaderd 14 juli 2024), "Teunis BREESNEE Dzn (1845-????)".