Regio Goeree Overflakkee » Doodgeboren kind HEERSCHAP Jdr (1821-????)

Persoonlijke gegevens Doodgeboren kind HEERSCHAP Jdr 

Bron 1

Gezin van Doodgeboren kind HEERSCHAP Jdr

Heeft u aanvullingen, correcties of vragen met betrekking tot Doodgeboren kind HEERSCHAP Jdr?
De auteur van deze publicatie hoort het graag van u!


Tijdbalk Doodgeboren kind HEERSCHAP Jdr

  Deze functionaliteit is alleen beschikbaar voor browsers met Javascript ondersteuning.
Klik op de namen voor meer informatie. Gebruikte symbolen: grootouders grootouders   ouders ouders   broers-zussen broers/zussen   kinderen kinderen

Voorouders (en nakomelingen) van Doodgeboren kind HEERSCHAP

Jan HEERSCHAP
1800-????

Doodgeboren kind HEERSCHAP
1821-????


Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.

  • Of u kleine letters of hoofdletters intypt maak niet uit.
  • Wanneer u niet zeker bent over de voornaam of exacte schrijfwijze dan kunt u een sterretje (*) gebruiken. Voorbeeld: "*ornelis de b*r" vindt zowel "cornelis de boer" als "kornelis de buur".
  • Het is niet mogelijk om tekens anders dan het alfabet in te voeren (dus ook geen diacritische tekens als ö en é).Visualiseer een andere verwantschap

Bronnen

  1. www.gahetna.nl


Dezelfde geboorte/sterftedag

Bron: WikipediaWilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen:
Rene Luijkenaar, "Regio Goeree Overflakkee", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/regio-goeree-overflakkee/I92988.php : benaderd 21 april 2024), "Doodgeboren kind HEERSCHAP Jdr (1821-????)".