Regio Goeree Overflakkee » Maria van CADZAND Jdr (1770-1827)

Persoonlijke gegevens Maria van CADZAND Jdr 

Bron 1Bron 2

Gezin van Maria van CADZAND Jdr

Heeft u aanvullingen, correcties of vragen met betrekking tot Maria van CADZAND Jdr?
De auteur van deze publicatie hoort het graag van u!


Tijdbalk Maria van CADZAND Jdr

  Deze functionaliteit is alleen beschikbaar voor browsers met Javascript ondersteuning.
Klik op de namen voor meer informatie. Gebruikte symbolen: grootouders grootouders   ouders ouders   broers-zussen broers/zussen   kinderen kinderen

Voorouders (en nakomelingen) van Maria van CADZAND

Pieter TROOST
1698-1751
Jan van CADZAND
1734-< 1822
Lena TROOST
1745-1822

Maria van CADZAND
1770-1827


Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.

  • Of u kleine letters of hoofdletters intypt maak niet uit.
  • Wanneer u niet zeker bent over de voornaam of exacte schrijfwijze dan kunt u een sterretje (*) gebruiken. Voorbeeld: "*ornelis de b*r" vindt zowel "cornelis de boer" als "kornelis de buur".
  • Het is niet mogelijk om tekens anders dan het alfabet in te voeren (dus ook geen diacritische tekens als ö en é).Visualiseer een andere verwantschap

Bronnen

  1. 1
  2. www.gahetna.nl


Dezelfde geboorte/sterftedag

Bron: WikipediaWilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen:
Rene Luijkenaar, "Regio Goeree Overflakkee", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/regio-goeree-overflakkee/I85067.php : benaderd 30 mei 2024), "Maria van CADZAND Jdr (1770-1827)".