Regio Goeree Overflakkee » Geertje van der MEER Jdr (1828-????)

Persoonlijke gegevens Geertje van der MEER Jdr 


Gezin van Geertje van der MEER Jdr

Zij is getrouwd met Bartel van OUDENAARDEN.

Zij zijn getrouwd op 10 mei 1857 te Rozenburg, Rotterdam, NL-ZH.

Heeft u aanvullingen, correcties of vragen met betrekking tot Geertje van der MEER Jdr?
De auteur van deze publicatie hoort het graag van u!


Tijdbalk Geertje van der MEER Jdr

  Deze functionaliteit is alleen beschikbaar voor browsers met Javascript ondersteuning.
Klik op de namen voor meer informatie. Gebruikte symbolen: grootouders grootouders   ouders ouders   broers-zussen broers/zussen   kinderen kinderen

Voorouders (en nakomelingen) van Geertje van der MEER

Jakob van der MEER
± 1800-????

Geertje van der MEER
1828-????

1857

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.

  • Of u kleine letters of hoofdletters intypt maak niet uit.
  • Wanneer u niet zeker bent over de voornaam of exacte schrijfwijze dan kunt u een sterretje (*) gebruiken. Voorbeeld: "*ornelis de b*r" vindt zowel "cornelis de boer" als "kornelis de buur".
  • Het is niet mogelijk om tekens anders dan het alfabet in te voeren (dus ook geen diacritische tekens als ö en é).Visualiseer een andere verwantschap

De getoonde gegevens hebben geen bronnen.Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen:
Rene Luijkenaar, "Regio Goeree Overflakkee", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/regio-goeree-overflakkee/I44465.php : benaderd 24 juni 2024), "Geertje van der MEER Jdr (1828-????)".