Regio Goeree Overflakkee » Jan KASTELEIJN Dzn (1842-????)

Persoonlijke gegevens Jan KASTELEIJN Dzn 


Gezin van Jan KASTELEIJN Dzn

Hij is getrouwd met Maatje van der SLUIS.

Zij zijn getrouwd op 24 augustus 1888 te Herkingen, Goeree-Overflakkee, NL-ZH.

Heeft u aanvullingen, correcties of vragen met betrekking tot Jan KASTELEIJN Dzn?
De auteur van deze publicatie hoort het graag van u!


Tijdbalk Jan KASTELEIJN Dzn

  Deze functionaliteit is alleen beschikbaar voor browsers met Javascript ondersteuning.
Klik op de namen voor meer informatie. Gebruikte symbolen: grootouders grootouders   ouders ouders   broers-zussen broers/zussen   kinderen kinderen

Voorouders (en nakomelingen) van Jan KASTELEIJN

Maatje HARTOG
1759-????
Johannes KARDUX
± 1775-< 1811
Josina KARDUX
1804-????

Jan KASTELEIJN
1842-????

1888

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.

  • Of u kleine letters of hoofdletters intypt maak niet uit.
  • Wanneer u niet zeker bent over de voornaam of exacte schrijfwijze dan kunt u een sterretje (*) gebruiken. Voorbeeld: "*ornelis de b*r" vindt zowel "cornelis de boer" als "kornelis de buur".
  • Het is niet mogelijk om tekens anders dan het alfabet in te voeren (dus ook geen diacritische tekens als ö en é).Visualiseer een andere verwantschap

De getoonde gegevens hebben geen bronnen.Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen:
Rene Luijkenaar, "Regio Goeree Overflakkee", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/regio-goeree-overflakkee/I31771.php : benaderd 15 juli 2024), "Jan KASTELEIJN Dzn (1842-????)".