Regio Goeree Overflakkee » Pieter HEERSCHAP Kzn (1885-????)

Persoonlijke gegevens Pieter HEERSCHAP Kzn 


Gezin van Pieter HEERSCHAP Kzn

Hij is getrouwd met Arjaantje HEERSCHAP.

Zij zijn getrouwd op 28 maart 1929 te Ouddorp, Goeree-Overflakkee, NL-ZH.

Heeft u aanvullingen, correcties of vragen met betrekking tot Pieter HEERSCHAP Kzn?
De auteur van deze publicatie hoort het graag van u!


Tijdbalk Pieter HEERSCHAP Kzn

  Deze functionaliteit is alleen beschikbaar voor browsers met Javascript ondersteuning.
Klik op de namen voor meer informatie. Gebruikte symbolen: grootouders grootouders   ouders ouders   broers-zussen broers/zussen   kinderen kinderen

Voorouders (en nakomelingen) van Pieter HEERSCHAP

Jan KLEIN
1839-????
Aagje KLEIN
1872-????

Pieter HEERSCHAP
1885-????

1929

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.

  • Of u kleine letters of hoofdletters intypt maak niet uit.
  • Wanneer u niet zeker bent over de voornaam of exacte schrijfwijze dan kunt u een sterretje (*) gebruiken. Voorbeeld: "*ornelis de b*r" vindt zowel "cornelis de boer" als "kornelis de buur".
  • Het is niet mogelijk om tekens anders dan het alfabet in te voeren (dus ook geen diacritische tekens als ö en é).Visualiseer een andere verwantschap

De getoonde gegevens hebben geen bronnen.Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen:
Rene Luijkenaar, "Regio Goeree Overflakkee", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/regio-goeree-overflakkee/I24497.php : benaderd 14 juni 2024), "Pieter HEERSCHAP Kzn (1885-????)".