Parenteel William Hutchison

Foto van A.M. Hutchison Kleijweg en A.M. Hutchison
De publicatie Parenteel William Hutchison is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 4.925 personen. Vanwege privacy zijn 1.742 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op donderdag 14 maart 2019.


Wij zijn in 1980 begonnen met het uitzoeken van de familie Hutchison, maar omdat er zo weinig mannen waren die het geslacht voortzetten, zijn we verder gegaan met de Parenteel.

De familie Hutchison is een Sept van de grootste Highlandclan, de clan MacDonald of Clan Donald, die onder te verdelen is in een aantal afzonderlijke branches, zoals de MacDonalds of the Isles, de MacDonalds of Sleat, (die vanaf 1616 de chiefs van de clan "leverden"), de MacDonalds of Clanranald, de MacDonalds of Glencoe, de MacDonalds of Glengarry en de MacDonalds of Keppoch.
Deze Clans stammen allen af van Donald, die een kleinzoon was van Somerled en zijn vrouw Ragnhilde, een Noorse princes, dochter van Olaf the Red en zijn tweede vrouw Ingiborg.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verledenProbeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!