genealogieonline

Parenteel William Hutchison

Foto van A.M. Hutchison Kleijweg en A.M. Hutchison

De publicatie Parenteel William Hutchison is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 5.018 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 1.649 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina.


Wij zijn in 1980 begonnen met het uitzoeken van de familie Hutchison, maar omdat er zo weinig mannen waren die het geslacht voortzetten, zijn we verder gegaan met de Parenteel.

De familie Hutchison is een Sept van de grootste Highlandclan, de clan MacDonald of Clan Donald, die onder te verdelen is in een aantal afzonderlijke branches, zoals de MacDonalds of the Isles, de MacDonalds of Sleat, (die vanaf 1616 de chiefs van de clan "leverden"), de MacDonalds of Clanranald, de MacDonalds of Glencoe, de MacDonalds of Glengarry en de MacDonalds of Keppoch.
Deze Clans stammen allen af van Donald, die een kleinzoon was van Somerled en zijn vrouw Ragnhilde, een Noorse princes, dochter van Olaf the Red en zijn tweede vrouw Ingiborg.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden


Andere publicatie van A.M. Hutchison Kleijweg en A.M. Hutchison


Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!