Parenteel Marcus-Nispel en aanverwanten in Nederlands Indië » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 63:

Gerritje Affolter is geboren op 30 mei 1882 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Gerritje Affolter is overleden op 9 oktober 1882 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Johanna_Theodora Molenaar is geboren op 5 maart 1889 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Wierd Nuijen is overleden op 22 oktober 1890 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Gosse Minnema is geboren op 6 januari 1891 te Franeker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Franeker » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Abel Faber is geboren op 15 januari 1891 te Bolsward. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Bolsward » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Tjitske Nuijen is geboren op 3 december 1891 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Elisabeth Nuijen is geboren op 25 december 1893 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Marijke Visser is geboren op 2 mei 1895 te Dokkum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Dokkum » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Wierd Nuijen en Jantje van der Made zijn getrouwd op 18 mei 1895 in Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.