Parenteel Johannes van Spanje

Foto van B. van Spanje
De publicatie Parenteel Johannes van Spanje is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 184 personen. Vanwege privacy zijn 60 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zondag 24 januari 2010.


De informatie van deze parenteel is afkomstig van Gerard van Spanje/Delden en John Broere. De stamvader Johannes van Spanje gehuwd met Annigje Goudriaan komt ook voor in de parenteel van Willem van Spanje. De parenteel Johannes is een aanvulling op de parenteel van Willem van Spanje en geeft informatie over zijn tak.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie


Andere publicaties van B. van Spanje
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!