Parenteel Hemerik-Broekhuizen-Huner-Koper-Barink » Afstammelingen van Siegfried van Holland

Generatie 8

13.

Florentina van Strijen, dochter van Arent van Teylingen van Rijswijk en Halewijne van Egmont. Zij is getrouwd met Filips van Wassenar alias van Duijvenvoorde, zoon van Philips I van Wassenaar van Duivenvoorde en Agnes van Persijn. Hij is geboren rond 1200 in Voorschoten. Filips is overleden en is begraven.

Zij kregen 2 kinderen:

Florentina is overleden.

14.

Bertha Arentsdr van Rijswijk van Teylingen, dochter van Arent van Teylingen van Rijswijk en Halewijne van Egmont, is geboren rond 1197 in Leiden. Zij is getrouwd met Dirk van Wassenaar, zoon van Philips I van Wassenaar van Duivenvoorde en Agnes van Persijn. Hij is geboren 1197 in Voorschoten. Dirk is overleden 1279.

Zij kregen 7 kinderen:

Bertha Arentsdr is overleden en is begraven.

15.

Ada van Brederode, dochter van Dirk van Teylingen en Alverade van Heusden, is geboren 1232. Zij is getrouwd met Willem II van Egmont, zoon van Gerard van Egmont en Elisabeth van Montfoort. Hij is geboren 1235. Willem II is overleden op 20 maart 1304.

Zij kregen 2 kinderen:

Ada is overleden 1297.

16.

Arnoud van Heemskerck, zoon van Gerard van Teylingen en Arnoutsdr van Heusden, is geboren rond 1220. Arnoud is overleden en is begraven.

17.

Aleid van Heemskerk, dochter van Hugo van Teylingen Heemskerk en NN. Zij is getrouwd met Willem III van Strijen, zoon van Willem II van Strijen en Elisabeth van Arkel. Willem III is overleden.

Generatie 9

18.

Jan van Duivenvoorde, zoon van Filips van Wassenar alias van Duijvenvoorde en Florentina van Strijen. Hij is getrouwd met Ghisekynsdr Uter Liere.

Zij kregen 1 kind:

Jan is overleden.

19.

Arent I van Duijvenvoorde, zoon van Filips van Wassenar alias van Duijvenvoorde en Florentina van Strijen, is geboren 1227 in Leiden. Hij is getrouwd met Machteld van Crayenhorst.

Zij kregen 1 kind:

Arent I is overleden en is begraven.

20.

Badeloge van Wassenaar, dochter van Dirk van Wassenaar en Bertha Arentsdr van Rijswijk van Teylingen. Badeloge is overleden.

21.

Jacoba van Wassenaar, dochter van Dirk van Wassenaar en Bertha Arentsdr van Rijswijk van Teylingen. Jacoba is overleden.

22.

Philips van Wassenaar van Duyvenvoorde, zoon van Dirk van Wassenaar en Bertha Arentsdr van Rijswijk van Teylingen, is geboren rond 1220 in Voorschoten. Philips is overleden rond 1255.

23.

Philips II van Wassenaar, zoon van Dirk van Wassenaar en Bertha Arentsdr van Rijswijk van Teylingen, is geboren rond 1220. Hij is getrouwd met ? van de Wateringhe.

Zij kregen 1 kind:

Philips II is overleden en is begraven.

24.

Dirck van Wassenaar Van Sandhorst, zoon van Dirk van Wassenaar en Bertha Arentsdr van Rijswijk van Teylingen, is geboren rond 1224 in Voorschoten. Hij is getrouwd rond 1250 met Ricarda van Sandhorst.

Zij kregen 1 kind:

Dirck is overleden 1295.

25.

Jacob van Wassenaar van Rosenburg, zoon van Dirk van Wassenaar en Bertha Arentsdr van Rijswijk van Teylingen, is geboren rond 1225 in Voorschoten. Jacob is overleden en is begraven.

26.

Bartholomeus van Wassenaar, zoon van Dirk van Wassenaar en Bertha Arentsdr van Rijswijk van Teylingen, is geboren rond 1228 in Voorschoten. Bartholomeus is overleden en is begraven.

27.

Gerard II van Egmont, zoon van Willem II van Egmont en Ada van Brederode. Hij is getrouwd met Elisabeth van Strijen, dochter van Willem II van Strijen en Elisabeth van Arkel. Elisabeth is overleden. Gerard II is overleden 1300.

28.

Halewine van Egmond, dochter van Willem II van Egmont en Ada van Brederode, is geboren rond 1260. Zij is getrouwd rond 1270 met Hendrik van Cuyk, zoon van Dirk van Cuyk en Christina van Leyden. Hij is geboren rond 1260. Hendrik is overleden rond 1319.

Zij kregen 1 kind:

Halewine is overleden rond 1310.

29.

Gerrit van Heemskerck, zoon van Arnoud van Heemskerck, is geboren rond 1260. Hij is getrouwd met NN.

Zij kregen 1 kind:

Gerrit is overleden en is begraven.


Deze stamboom is beschikbaar in tekst, PDF, DOC en EPUB formaat en als stamboom in grafische vorm.

stamboom in grafische vormDOC