Parenteel Hemerik-Broekhuizen-Huner-Koper-Barink » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 53:

Adriana van Velthuysen is geboren op 27 juni 1832 te Loenen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Loenen » Burgerlijke Stand Geboorten Loenen.

Bekijk suggestie

Roelof van den Haak en Ariaantje cvan Vlijmen zijn getrouwd op 13 april 1833 in Achttienhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Achttienhoven » Burgerlijke Stand Huwelijken Achttienhoven.

Bekijk suggestie

Cornelia van den Haak is geboren op 31 december 1833 te Achttienhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Achttienhoven » Burgerlijke Stand Geboorten Achttienhoven.

Bekijk suggestie

Johannes de Graaf is geboren op 28 augustus 1834 te Vinkeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vinkeveen » Burgerlijke Stand Geboorten Vinkeveen.

Bekijk suggestie

Cornelis de Graaf is overleden op 24 januari 1835 te Vinkeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vinkeveen » Burgerlijke Stand Overlijden Vinkeveen.

Bekijk suggestie

Theodorus Johannes Bots is geboren op 15 augustus 1837 te Oudhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Oudhuizen » Burgerlijke Stand Geboorten Oudhuizen.

Bekijk suggestie

Jan Westmaas is geboren op 7 april 1839 te Oudhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Oudhuizen » Burgerlijke Stand Geboorten Oudhuizen.

Bekijk suggestie

Kuintje Meijers is geboren op 19 september 1840 te Breukelen-Nijenrode. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Breukelen-Nijenrode » Burgerlijke Stand Geboorten Breukelen-Nijenrode.

Bekijk suggestie

Geerlof Tukker is geboren op 16 oktober 1840 te Achttienhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Achttienhoven » Burgerlijke Stand Geboorten Achttienhoven.

Bekijk suggestie

Catharina Meijers is geboren op 28 februari 1842 te Breukelen-Nijenrode. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Breukelen-Nijenrode » Burgerlijke Stand Geboorten Breukelen-Nijenrode.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.