Stamboom Derikx, Derksen en Heijnen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 265:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Hendrika Jansen (1850-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Hendrika Jansen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Matje Hofman (1851-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Matje Hofman.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Pieter Jan Klinkenberg (1852-1929) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Pieter Jan Klinkenberg.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Pieter Jan Klinkenberg (1852-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Pieter Jan Klinkenberg.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Maria van Dijk (1853-1933) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Maria van Dijk.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Christina Hendrika Janssen (1854-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Christina Hendrika Janssen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Hendrikus de Man (1855-1912) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Hendrikus de Man.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Gerardus Huiskens (1855-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Gerardus Huiskens.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Klaas Hofman (1856-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Klaas Hofman.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan Balder (1859-1937) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan Balder.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.