Bevolkingsreconstructie Wesuwe

Foto van Pauline Berens Wesuwe
De publicatie Bevolkingsreconstructie Wesuwe is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 33.805 personen. Vanwege privacy zijn 13 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op dinsdag 14 november 2023.


07-2023: Hartelijk bedankt Bernd Hartmann uit Haren (Ems)! Hij stuurt af en toe foto's van grafzerken in Wesuwe. Je vindt ze bij begrafenisbron, even scrollen dus op bijv.

https://www.genealogieonline.nl/ofb-wesuwe/I37683.php

Project Wesuwe is af!

28-12-2021: Dopen Wesuwe 1851-1900 gecheckt op Matricula, met dank aan Johannes Sijbom!
26-05-2021: Overlijdens Wesuwe 1901-1920 zijn gecheckt op Matricula
13-02-2021: Huwelijken Wesuwe 1881-1920 gecheckt op Matricula 

Ook roots in het Duitse Wesuwe, over de grens bij Emmen? Dan kom je vast wel familie tegen in deze bevolkingsreconstructie.

Bevolkingsreconstructie Wesuwe bevat 'n selectie van mensen geboren, gewoond, getrouwd, overleden in Wesuwe, inclusief ouders, partner(s), (aangetrouwde) kinderen, exclusief levenden.

Bevolkingsreconstructie Wesuwe staat op GenealogieOnline vanwege de fantastische statistische functionaliteit en de Google Map.

https://www.genealogieonline.nl/ofb-wesuwe/tellingen.php

In de grafiek Aantal Genealogische Gebeurtenissen op de statistiekenpagina kun je goed zien dat dopen t/m 1900 ingevoerd zijn. De lichtgroene staven verspringen rond 1900 nogal. Doopboeken van latere datum zijn i.v.m. privacy nog niet beschikbaar online op Matricula. 

Op de Duitse OrtsFamilienBücher website http://online-ofb.de/wesuwe/ zie je overzichten van geboorteplaatsen van vertrokken personen en plaatsen van overlijden van mensen geboren in Wesuwe. Op die website staat ook een overzicht van vormen van datavisualisatie; grafieken, kaarten e.d.

Bevolkingsreconstructie Wesuwe staat ook Geneanet, zie "De 7971 voornamen (32250 personen)" 09-03-2022 op

https://gw.geneanet.org/ofbwesuwe_w?lang=nl&pz=anna+grietje+margaretha+griet+eite&nz=wilken&m=P&tri=F

Aangezien m'n bevolkingsreconstructie grotendeels is gebaseerd op kerkboeken en katholieken gewoonlijk meerdere doopnamen kregen doet deze manier van de frequentie berekenen van voornamen recht aan mijn bestand. "Maria Gesina" en "Johann Bernard" staan bovenaan! Helaas komt 'n X het vaakst voor, Geneanet vult ten onrechte 'n X in 'n leeg gelaten voornamenveld bij doodgeborenen of kinderen overleden voordat ze gedoopt konden worden.

Veel plezier met deze bevolkingsreconstructie.

De profielfoto toont het interieur van de RK kerk van Wesuwe vanaf het koor gezien. Meer mooie kerken in het Emsland, vooral gewelven, vind je in album

https://photos.app.goo.gl/HRm7wRNrhZ21FNQM9

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verledenCollecties

Deze publicatie is onderdeel van de volgende collectie(s):

Logo Genealogie Online collectie Bevolkings­reconstructiesBevolkings­reconstructies

Publicaties die bevolkingsreconstructies van families en inwoners van een bepaalde plaats of regio weergeven.

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!