genealogieonline

Bevolkingsreconstructie Wesuwe

Foto van Pauline Berens Wesuwe

De publicatie Bevolkingsreconstructie Wesuwe is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 31.146 personen. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina.


Ook roots in het Duitse Wesuwe, over de grens bij Emmen? Dan kom je vast wel familie tegen in deze bevolkingsreconstructie.

Bevolkingsreconstructie Wesuwe bevat 'n selectie van mensen geboren, gewoond, getrouwd, overleden in Wesuwe, inclusief ouders, partner(s), (aangetrouwde) kinderen, exclusief levenden.

Bevolkingsreconstructie Wesuwe staat op GenealogieOnline vanwege de fantastische statistische functionaliteit en de Google Map. In de grafiek Aantal Genealogische Gebeurtenissen op de statistiekenpagina kun je goed zien dat dopen 1890-1900 nog ingevoerd moeten worden. De lichtgroene staven verspringen rond die tijd nogal. Kerkboeken van latere datum zijn i.v.m. privacy nog niet beschikbaar online op Matricula. 

Op de Duitse OrtsFamilienBücher website http://online-ofb.de/wesuwe/ zie je overzichten van geboorteplaatsen van vertrokken personen en plaatsen van overlijden van mensen geboren in Wesuwe. Op die website staat ook een overzicht van vormen van datavisualisatie; grafieken, kaarten e.d.

Veel plezier met deze bevolkingsreconstructie.

De profielfoto toont het interieur van de RK kerk van Wesuwe vanaf het koor gezien. Meer mooie kerken in het Emsland, vooral gewelven, vind je in album

https://photos.app.goo.gl/HRm7wRNrhZ21FNQM9

Te doen lijst 06-09-2021:

  1. https://www.allegroningers.nl/zoeken-op-naam/persons?ss=%7B%22q%22:%22wesuw*%22%7D
  2. 314 dopen (1627-1849), 219 huwelijken (1625-1880) en 997 overlijdens (1627-1814)  + 14 overlijdens (1815-1900) Wesuwe identificeren in de transcriptie van Helmut Deters
  3. dopen 1895-1900 https://data.matricula-online.eu/de/deutschland/osnabrueck/wesuwe-st-clemens/


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verledenCollecties

Deze publicatie is onderdeel van de volgende collectie(s):

Logo Genealogie Online collectie Bevolkings­reconstructiesBevolkings­reconstructies

Publicaties die bevolkingsreconstructies van families en inwoners van een bepaalde plaats of regio weergeven.

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!