Nostra Priores

Foto van Jan-Jaap Been
De publicatie Nostra Priores is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 21.344 personen. Vanwege privacy zijn 6.418 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 17 januari 2024.


Stambomen van de families Been (Aalsmeerse tak) en Feenstra (Noord-Friesland tak), alsmede aanverwante* "bomen".

*Broeksma, Hogendijk, ter Beek, Snip, Jansen, Blijstra, en meer.

Enkele bekende NL-ers en hun voorouders: Carla van Renesse (mijn moeder-zangeres - TOP10 hit 1960 met "Papieren Rozen".), Hans Brian (Studio Sport verslaggever), Harrij Muskee (musicus), Katja en Birgit Schuurman (actrice), Paul de Leeuw (tv-maker. Zijn opa was een broer van Jan de Leeuw [getr. met de zus van mijn oma]), Laurens Jan Brinkhorst (politicus), Joop den Uijl (politicus), Wim Aantjes (politicus), Oscar Hammerstein en Piet Doedens (strafpleiters), Jan Pelleboer (weerman), Kleny Biemolt (zwemster Olympische Spelen '64), Corry Brokken (zangeres), Willem Nijholt (acteur), Johan Derksen (voetballer, publicist en tv-persoonlijkheid), Joop Buma (schrijver), Henk Platje ([Gronings-] dichter en tekst/liedjesschrijver), Tjerk Vermaning ([pseudo-] archeoloog) en (nog veel) meer...

NOTE: Indien beschikbaar zijn van de [geboorte-]jaren 1800-1950 van alle personen ALLE bronnen vermeld! (geboorte/huwelijk/scheiding/overlijden) WORDT VERVOLGD. Er is inmiddels gestart met het jaar 1802. ......................................Gegevens uit de 3 noordelijke provincies worden overgenomen uit ALLE FRIEZEN, ALLE GRONINGERS en ALLE DRENTEN. Overige documenten uit OPEN ARCHIEVEN. Documenten die niet uit OPEN ARCHIEVEN zijn te raadplegen komen hoofdzakelijk uit FAMILYSEARCH en GEMEENTE ARCHIEF AMSTERDAM............................................

Heeft u bronnen en bijbehorende gegevens die ontbreken uit de jaren 1800-1801, wilt u ze dan, voor de volledigheid van de boom, mij toezenden? BVD!

Publicatie updates verschijnen in januari, april en augustus.

Op MyHeritage is de zelfde publicatie te vinden. Hier vinden wekelijkse updates plaats; hier zijn ook vele foto's te vinden. Als je/u toegang wilt tot deze afgeschermde site, stuurt u een mail naar mijn mailadres.