Noordwijkerhout Van Toen (NoVaTo) » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 86:

Cornelis Heddes is geboren op 21 november 1791 te Wognum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Wognum » Katholieke doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Wijntje Ottensproest is geboren op 18 december 1791 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Jannetje van der Glint is geboren op 11 september 1792 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Maria Obdam is overleden op 21 november 1792 te Obdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Obdam » Impost op begraven.

Bekijk suggestie

Koen Molenaar en Lijsbet Wijnberg zijn getrouwd op 21 april 1793 in Wijdenes. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Wijdenes » Impost op trouwen.

Bekijk suggestie

Aaltje Bijvoet is geboren op 13 mei 1793 te Obdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Obdam » Katholieke doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Antje Molenaar is geboren op 15 maart 1794 te Wijdenes. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Wijdenes » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Klaas Slijkerman is geboren op 21 april 1794 te Abbekerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Abbekerk » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Jan Bakker en Ariaantje Hoek zijn getrouwd op 18 april 1795 in Medemblik. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Medemblik » Impost op trouwen.

Bekijk suggestie

Hendrikus van Velzen is geboren op 7 augustus 1795 te Westwoud. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Westwoud » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.