Nelson Family of Chautauqua Co., NY and Sweden

Foto van Douglas C Nelson
De publicatie Nelson Family of Chautauqua Co., NY and Sweden is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 6.421 personen. Vanwege privacy zijn 443 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op dinsdag 25 januari 2022.


This is the family of Gustav Eugene Nelson ( Nilsson ) who moved from Sweden in 1947 and married Hazel Fern Lowell ( who is a member of some of the oldest families of the United States of America ) July 3, 1948.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!