Stamboom Nagel » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 139:

Er is een akte bij Regionaal Archief Rivierenland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Peter van Eeuwijk (overleden in 1828), een kind van Gijsbert van Eeuwijk en Adriana van Aalst, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pons Rustenhoven (geboren in 1828), een kind van Hendrik Jerfaas Rustenhoven en Helena Margaretha Vermeer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Rustenhoven (geboren in 1829), een kind van Hendrik Jerfaas Rustenhoven en Helena Margaretha Vermeer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Klaas Jacobs Kuijper (geboren in 1831), een kind van Jacob Kuijper en Aaltje Arendsen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Walraven van Eeuwijk (overleden in 1831), een kind van Gijsbert van Eeuwijk en Adriana van Aalst, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Rivierenland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Walraven van Eeuwijk (overleden in 1831), een kind van Gijsbert van Eeuwijk en Adriana van Aalst, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jerfaas Jan Rustenhoven (geboren in 1831), een kind van Hendrik Jerfaas Rustenhoven en Helena Margaretha Vermeer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Levenloos geboren kind Dorland (overleden in 1833), een kind van Jan Dorland en Jansje van Buren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arie Rustenhoven (geboren in 1833), een kind van Hendrik Jerfaas Rustenhoven en Helena Margaretha Vermeer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Klaas Slagter (overleden in 1836), een kind van Luite Slagter en Jantje Bast, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Aaltje Slagter

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.