Stamboom Nagel » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 131 - 139 van 139:

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antje van Norden (overleden in 1952), een kind van Barend van Norden en Hendrika Kessel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem van den Hazel (overleden in 1952), een kind van Jan van den Hazel en Geertje van Soeren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Stephanus van Norden (overleden in 1953), een kind van Barend van Norden en Hendrika Kessel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Geertruida Antonia de Jong (overleden in 1953), een kind van Pieter de Jong en Aaltje van Norden, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan de Jong (overleden in 1955), een kind van Pieter de Jong en Aaltje van Norden, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit de Jong (overleden in 1958), een kind van Pieter de Jong en Aaltje van Norden, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Evert Does (overleden in 1959), een kind van Frans Does en Rijkje Dorland, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Hendrika Does

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Bernardus van Norden (overleden in 1960), een kind van Barend van Norden en Hendrika Kessel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Does (overleden in 1960), een kind van Frans Does en Rijkje Dorland, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Hendrika Does

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.