Molenaarsgeslacht van der Krabben

Foto van Jos van der Zee
De publicatie Molenaarsgeslacht van der Krabben is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 1.519 personen. Vanwege privacy zijn 345 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 27 november 2023.


In 1980 verscheen een door T.J. van der Sanden samengesteld boek over het geslacht van der Krabben. Hij heeft een schat aan informatie verzameld en uitgebracht onder de titiel: Het geslacht van der Krabben 1472-1980. Het verscheen i.v.m. het 40-jarig huwelijksjubileum van Adrianus van der Krabben en Anna Bouwens.  Het boek heeft als basis gediend om verder te speuren en zo te komen tot de samenstelling nu.

Jos van der Zee (schoonzoon van Annie van der Krabben (1907-1997)

 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicaties van Jos van der ZeeGevonden online scans Scans zoeken

Gevonden aanknopingspunten Aanknopingspunten tussen stambomen

Bekijk de statistieken


De toegang tot de afbeeldingen van de publicatie is door de auteur beperkt.

Als u bent uitgenodigd door de auteur dan kunt u inloggen en het besloten deel inzien.
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!