Mijn voorouders van mijn vader Heijink » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 71 - 76 van 76:

Jan Roos en Martha JONG de zijn getrouwd op 1 juni 1900 in Sloten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sloten » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Albert VAARTJES en Pietje JONG de zijn getrouwd op 27 mei 1904 in Doniawerstal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Doniawerstal » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Gerben VERMANING en Albertje VRIES de zijn getrouwd op 26 mei 1905 in Doniawerstal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Doniawerstal » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Trijntje Jentjes MEULEN van der is overleden op 3 juni 1912 te Lemsterland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Lemsterland » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Lubbert JONG de en Trijntje KINGMA zijn getrouwd op 15 juni 1922 in Lemsterland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Lemsterland » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Luitzen Kerstes KOOPMAN is overleden op 4 maart 1928 te Bolsward. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Bolsward » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.