Lehrling Et Al Family Tree

Foto van Nicholas Lehrling
De publicatie Lehrling Et Al Family Tree is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 2.530 personen. Vanwege privacy zijn 23 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 29 november 2017.


This tree information was compiled from a number of sources and is still a work in progress with over 2000 relatives contained herein. Some sources include Ancestry.com, Newspapers.com, Fold3.com, Genealogieonline.nl, Findagrave.com, personal typed notes from relatives, personal pictures, Wikipedia.com, Encyclopedia.com, family stories, etc.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!