Kwartierstaat Wim van der Linden

Foto van Wim van der Linden
De publicatie Kwartierstaat Wim van der Linden is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 33.890 personen. Vanwege privacy zijn 119 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 30 december 2022.


Diverse delen van mijn kwartierstaat komen uit kwartierstaten en parentelen door andere personen gemaakt en op het internet gezet. Dit zijn o.a.: Hans Barends - http://members.chello.nl/l.barends2/index.htm Peter Klok - http://www.hef.kun/~pfk/genealogie Marianne Monden-Groeneweg - http://www.monden.nu/index.htm Tevens is veel informatie verkregen uit de Parenteel van Doen Beijensz. en ten slotte is het Streekarchief Voorne-Putten en Rozenburg als bijna onuitputtelijke bron gebruikt.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!