genealogieonline

Kwartierstaat Van Veen

Foto van K.J. van Veen

De publicatie Kwartierstaat Van Veen is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 1.302 personen. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Oorspronkelijk was ik van plan de 4 kwartierstaten van mijn grootouders op genealogieonline te plaatsen. Maar omdat mijn beide grootouders aan vaderskant uit een zelfde geografisch gebied komen zou er een zeker overlap ontstaan. Hetzelfde doet zich bij mij voor aan moederskant. Daarom zullen het er uiteindelijk 2 worden.

Deze kwartierstaat is daarom feitelijk de kwartierstaat van mijn vader. In mijn publicatie heb ik mij zoveel mogelijk beperkt tot de 19e eeuw. De keus hiervoor komt voort uit het feit dat dit gedeelte op dit moment een redelijk afgesloten geheel vormt.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicatie van K.J. van Veen


Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7000 genealogen
gingen u voor!