Genealogie Strootman » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 136:

Johanna Maria Bertha Strootman is geboren op 9 maart 1871 te Assen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Assen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johannes Abraham Strootman is overleden op 11 april 1871 te Assen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Assen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Aaltien Gossen is geboren op 4 mei 1873 te Emmen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Emmen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Lummegien Winters is geboren op 5 augustus 1873 te Vledder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Vledder » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Frederik Strootman en Geertruid Tienkamp zijn getrouwd op 8 augustus 1873 in Emmen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Emmen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Derk van den Berg en Alberdina Bennema (Binnema) zijn getrouwd op 29 oktober 1873 in Assen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Assen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Geert Marinus en Marianna der Nederlanden zijn getrouwd op 18 september 1875 in Vledder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Vledder » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Willem der Nederlanden en Henderkien Snijders zijn getrouwd op 18 november 1875 in Vledder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Vledder » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Harm Winters is geboren op 29 april 1876 te Vledder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Vledder » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Anna Hubers is geboren op 18 augustus 1876 te Meppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Meppel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.