Genealogie Strootman » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 136:

Hendricus Toeter is overleden op 20 juli 1849 te De Wijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » De Wijk » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Gerrit Bergman en Aaltjen Jans Hoen zijn getrouwd op 29 maart 1850 in Meppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Meppel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jan Gerrits Strootman is overleden op 1 april 1850 te Eelde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Eelde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Christiaan Willems Huizing is overleden op 11 mei 1854 te Smilde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Smilde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jan Koops is geboren op 24 februari 1856 te Coevorden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Coevorden » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jan Winters is geboren op 16 mei 1856 te Diever. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Diever » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Eesje Dunnewind is overleden op 22 januari 1857 te Kolderveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Kolderveen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Gerrit Tienkamp (Tijnkamp) is overleden op 5 oktober 1857 te Emmen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Emmen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Geesje Willems Huizing is overleden op 27 maart 1867 te Smilde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Smilde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Albert Vos en Jentje van Oosten zijn getrouwd op 9 maart 1870 in Hoogeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Hoogeveen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.