Kwartierstaat van Pieter & Anne Naucke

Foto van Stefan Naucke
De publicatie Kwartierstaat van Pieter & Anne Naucke is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 23.459 personen. Vanwege privacy zijn 21 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 8 november 2023.


Inmiddels zijn meer dan 23.000 rechtstreekse voorouders gevonden over meer dan 180 generaties. In mijn database neem ik slechts de rechtstreekse voorouders op. Broers en zussen zijn alleen in de recentste generaties apart opgenomen.

De oudste vermeldingen hebben slechts amusementswaarde. Ook afstammingsgegevens uit de Middeleeuwen zijn niet altijd betrouwbaar. Uiteraard leidt de onzekerheid van het vaderschap er toe, dat geen enkele kwartierstaat overeen zal stemmen met de werkelijkheid.

De gegevens tot circa 1650 zijn hoofdzakelijk afkomstig uit eigen onderzoeken die in 1983 zijn begonnen. De gegevens van voor 1650 zijn bijna altijd overgenomen van andere onderzoekers die op Geneanet of hier op genealogieonline publiceren. Voor correcties en aanvullingen hou ik me van harte aanbevolen.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!