Kwartierstaat Mensink » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 60:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Cornelia Roskam (1863-1896) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Cornelia Roskam.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Janna van Eldik (1867-1950) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Janna van Eldik.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Pieter Ploeg (1868-1921) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Pieter Ploeg.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johanna van Bilderbeek (1869-1935) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johanna van Bilderbeek.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Benjamin Prins (1871-1941) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Benjamin Prins.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Pieter van Heems (1874-1829) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Pieter van Heems.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Pieter van Heems (1874-1929) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Pieter van Heems.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johanna Steenken (1874-1948) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johanna Steenken.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Maria Anna Bos (1876-1959) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Maria Anna Bos.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johannes Smits (1876-1959) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johannes Smits.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.