Kwartierstaat Mensink » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 60:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Cornelia Dekker (1823-1916) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Cornelia Dekker.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Petronella Maria Zuurendonk (1830-1905) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Petronella Maria Zuurendonk.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Pieter Voet (1831-1907) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Pieter Voet.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Helena Catharina Nederkoorn (1833-1920) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Helena Catharina Nederkoorn.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Margaretha Meeuwig (1840-1928) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Margaretha Meeuwig.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Catharina van Es (1842-1904) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Catharina van Es.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jacob Zonneveld (1850-1880) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jacob Zonneveld.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Catharina Maria de Raad (1851-1925) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Catharina Maria de Raad.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jacobus Johannes Wesselius (1852-1935) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jacobus Johannes Wesselius.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Bernardus van Bilderbeek (1853-1919) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Bernardus van Bilderbeek.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.