Kwartierstaat Lieke van Driel

Foto van Otto P. van Driel
De publicatie Kwartierstaat Lieke van Driel is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 32.496 personen. Vanwege privacy zijn 3.746 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zondag 24 maart 2019.


De kwartierstaat bestaat eigenlijk uit twee kwartierstaten, namelijk die van zoon Raymond van Driel en van schoondochter Ingeborg Stolte. Het verschil is wat betreft de gevonden feiten overduidelijk, nl een PIKWA van 67 resp 36 procenten. Er kan echter in beide delen nog flink aangevuld worden. Ik probeer alle feiten te onderbouwen met digitale copiën vanuit de oorspronkelijke bronnen. Maar ook daarbij ben ik blij met aanvullingen. Op mijn site www.ottop.nl/kw3l ben ik begonnen met de verhaaltjes om de hobby heen, maar inmiddels staan daar ook de personen uit de kwartierstaten.

Ik heb mij met deze nieuwe versie niet meer beperkt tot de eerste 11 generaties.

Mijn aantekeningen, die ik voor eigen gebruik heb gemaakt, zijn klakkeloos mee overgekomen.

Als er daardoor ergernis ontstaat, mijn verontschuldigingen.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!