Genealogie Sevinga » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 101:

Gradus Berends ter WEEME is overleden op 18 mei 1827 te Eibergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Eibergen » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Hendrika Sanders ZWIENING is overleden op 25 mei 1827 te Dinxperlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Dinxperlo » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Johannes Christianus Ludovicus Joannes KOESTER is overleden op 2 augustus 1827 te Borculo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Borculo » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Berend Jan Hendrik Sanders ZWIENING is overleden op 14 juli 1828 te Dinxperlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Dinxperlo » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Maria Jans HOLLERS is overleden op 6 januari 1829 te Neede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Neede » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Arend Jan Sanders ZWIENING is geboren op 9 juni 1829 te Dinxperlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Dinxperlo » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

NN Sanders ZWIENING is overleden op 9 juni 1829 te Dinxperlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Dinxperlo » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

NN Sanders ZWIENING is geboren op 9 juni 1829 te Dinxperlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Dinxperlo » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Arent Jan Garrits RIETHORST en Engele (Harmens) BREUKERS zijn getrouwd op 6 september 1830 in Borculo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Borculo » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Garrit Jan Arents RIETHORST is overleden op 8 september 1831 te Borculo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Borculo » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.