Genealogie Sevinga » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 101:

Alexander Arends ZWIENING en Janna Geertruid Jans EPPINK zijn getrouwd op 7 januari 1824 in Dinxperlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Dinxperlo » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Maria Berends te WEEME is overleden op 10 januari 1824 te Eibergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Eibergen » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Martinus Gerhardus Willems OORTGIESEN is overleden op 16 augustus 1824 te Zelhem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zelhem » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Hendrika Sanders ZWIENING is geboren op 28 november 1824 te Dinxperlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Dinxperlo » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Hendrik Jan Harmens ter VRUGT en Hendriksken Willems BULTEN zijn getrouwd op 1 april 1825 in Ruurlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Ruurlo » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Hendriksken Willems BULTEN is overleden op 22 april 1825 te Ruurlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Ruurlo » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Berend Hendrik Gerrits ter WEEME en Willemina Berents JIMMINK zijn getrouwd op 2 december 1825 in Eibergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Eibergen » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Hendrik Willems te BRINKHOF is overleden op 14 juni 1826 te Neede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Neede » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Berend Jan Hendrik Sanders ZWIENING is geboren op 31 oktober 1826 te Dinxperlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Dinxperlo » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Roelof Willems OORTGIESEN is overleden op 8 maart 1827 te Zelhem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zelhem » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.