Kwartierstaat Jasper van Commenee » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 255:

Nieske (Nieskje) Dirks Schuurmans is geboren op 2 oktober 1824 te Menaldumadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Menaldumadeel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Klaaske Arjens Jonker is geboren op 18 oktober 1824 te Franekeradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Franekeradeel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Hinne Sytzes Talsma en Hiltje Sytzes Wiersma zijn getrouwd op 5 maart 1825 in Oostdongeradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Oostdongeradeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Roel Tjeerds De Graaf is overleden op 12 maart 1825 te Smallingerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Smallingerland » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Jeltje Popkes # is overleden op 25 oktober 1825 te Schoterland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Schoterland » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Bein (Been, Berend, Rein) Annes Steltman en Jeltje Oedzes Dijkstra zijn getrouwd op 4 februari 1826 in Achtkarspelen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Achtkarspelen » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Wietsze Jurjens De Vries en Minke Reinders Jongsma zijn getrouwd op 7 juni 1826 in Smallingerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Smallingerland » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Luitsen Meljes (Mebius) Rondhout is overleden op 12 augustus 1826 te Wymbritseradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Wymbritseradeel » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Grietje Theunis # is overleden op 8 oktober 1826 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Ytje Jacobs De Jong # is overleden op 5 november 1826 te Haskerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Haskerland » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.