Kwartierstaat de Coninck - Jochems » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 1.287:

Elisabetha van Mattenburgh is geboren op 11 april 1725 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Doopboeken Katholiek.

Bekijk suggestie

Petronella Dogge is geboren op 15 april 1725 te Wouw. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Wouw » Doopakten (DTB).

Bekijk suggestie

Cornelia Dogge(N) is geboren op 11 november 1726 te Wouw. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Wouw » Doopakten (DTB).

Bekijk suggestie

Wilhelmus De Valk en Anna Maria Rijnierse zijn getrouwd op 5 februari 1727 in Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Trouwboeken Katholiek.

Bekijk suggestie

Anna Maria van Mattenburgh is geboren op 18 maart 1727 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Doopboeken Katholiek.

Bekijk suggestie

Franciscus De Valk is geboren op 26 april 1728 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Doopboeken Katholiek.

Bekijk suggestie

Johannes Rasgaart (Rasschaert) en Maria Faas (Faes) zijn getrouwd op 20 juni 1728 in Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Trouwboeken Katholiek.

Bekijk suggestie

Maria Eemans is geboren op 16 juli 1728 te Etten-Leur. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Etten-Leur » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Etten en Leur.

Bekijk suggestie

Petrus Adrianus van Mattenburgh is geboren op 20 december 1728 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Doopboeken Katholiek.

Bekijk suggestie

Catharina Van Da(E)len is geboren op 22 mei 1729 te Wouw. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Wouw » Doopakten (DTB).

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.