Kwartierstaat de Coninck - Jochems

Foto van Charlotte van Kampen

De publicatie Kwartierstaat de Coninck - Jochems is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 4.376 personen. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Eerdere focus op de voorouders van het echtpaar Johannes de Coninck en Geertrui Jochems. Ondertussen ook een verdere uitwerking van zijtakken. Onder andere namen als Papelard, Cocheret, Oldigs e.a., veelal in de regio Amsterdam. 

Mensen die vragen, opmerkingen, aanvullingen of zelfs foto's hebben voor mij zijn zeer welkom! (via hierboven "neem contact op".)

 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!